Laatuliekki-Pellettipolttimet
 
 

Laatuliekki-pellettipoltin on suunnitultu ja valmistettu Suomessa Pirkanmaalla.

Pellettipolttimia on kahta kokoluokkaa, 20kw ja 40 kw.


Poltin toimii täysin automaattisesti. Poltinta ohjaa ohjausyksikkö, josta säädetään kaikki tarpeelliset arvot ja toiminnot. Säätö tehdään kerran, jolloin sovitetaan lämpökattilan ja polttimen säädöt kohdalleen.

Ohjausyksikkö liitetään polttimeen pikaliittimellä ja voidaan sijoittaa 1,5m päähän polttimesta kohtaan, jossa käyttö on helppoa.


Mahdollisimman vähän kuluvia osia !


Laatuliekki-polttimen palopää toimii uudella tavalla, jota kutsutaan uomaratkaisuksi. Tällä saavutetaan jatkuva polttoaineen liike, joka taas vähentää polttoaineesta syntyvän kuonan muodostusta. Tämän johdosta huollontarve pienenee oleellisesti.


Polttimessa on kaksi turvajärjestelmää. Takahiilloksen estävä Polyuretaaniletku sekä ylikuumenemistunnistin, joka aiheuttaa polttoaineen pakkosyötön työntäen polttimen tyhjäksi polttoaineesta suoraan palotilaan.


Polttimet ovat erityisesti suunniteltu Laatukattila Oy PS-kattiloille mutta polttimia on asennettu erittäin monenlaisiin lämmityskattiloihin, kuin myös vanhempiin kattiloihin.


Laatuliekki-poltin toimii jatkuvan hiilloksen periaatteella, jolloin erillistä jaksoittaista sytytystä ei tarvita. Tämän etuna on mm. pieni energiankulutus, koska sytyttämiseen ei kulu sähköenergiaa. Lisäksi prosessi on täydessä toiminnassa nopeasti.


Automatiikka on kaikilta osin täysin säädettävissä, joka mahdollistaa optimaalisen säädön eri kattilatyypeille. Erinomainen hyötysuhde on saavutettu LAKA PS 20 ja PS 40 pellettikattiloilla.


Liekki palaa palopäästä luonnollisesti ylöspäin.


Laatuliekki-poltin kiinnitetään lämpökattilaan pikakiinnityksellä, jolloin kaikki toimenpiteet on helppo ja nopea suorittaa. Nosta ja vedä kahvasta niin poltinpää on esillä.


Polttimen runkorakenne on purettavissa osiksi muutamalla ruuvilla, jos esim. polttoaineen sekaan on päässyt vieraita esineitä.


Polttimen hallintalaitteet on valmistettu standardiosista joten varaosien saanti on helppoa ja nopeaa. Tälläinen tarve saattaa johtua esim. ukkosen aiheuttamista vahingoista.


Kauttamme saat kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet sekä toimitukset.


Laatuliekki Oy    0400 452 122   laatuliekki@laatuliekki.fi

 

Tervetuloa tutustumaan Laatuliekki- pellettipolttimeen.

Ominaisuuksia:

  1. -Erinomainen hyötysuhde

  2. -Varmatoiminen

  3. -Vähän huoltoa vaativa

  4. -Edullinen

  5. -Kotimainen

  6. -Hyvä käyttötuki

  7. -Vähän kuluvia osia